DOPRAVNÉ OBMEDZENIE NA CESTE I/18 PRI STREČNE KVÔLI ÚDRŽBE ZNAČENIA

Obrázok k článku DOPRAVNÉ OBMEDZENIE NA CESTE I/18 PRI STREČNE KVÔLI ÚDRŽBE ZNAČENIA

POLÍCIA UPOZORŇUJE NA OBMEDZENIE V DOPRAVE – CESTA č. I/18 STREČNO Dnes (04.06.2024) bude vykonávaná údržba dopravného značenia na ceste I/18 (Strečno) v mieste padania skál. 🚧Počas prác bude obmedzená premávka v jednom jazdnom pruhu a doprava bude riadená políciou striedavo. 👮Polícajti žiadajú všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie pokynov polície.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Dopravné obmedzenia na ceste I/18 Strečno

Vodiči by mali byť informovaní o dôležitej zmene v doprave, ktorá ovplyvní cestu I/18 v úseku Strečno. Dôvodom je plánovaná údržba dopravných značiek pri tomto kritickom mieste, kde dochádza k padaniu skál. Policajné zložky vopred varujú obyvateľov, že počas vykonávania údržbových prác dôjde k čiastočnému uzavretiu jedného jazdného pruhu. Premávka nebude plynulá tak ako obvykle, preto je potrebné počítať s možnými zdržaniami.

Bezpečnosť na prvom mieste

V súvislosti s obmedzením dopravy, ktoré nastáva v dôsledku údržby na ceste I/18, žiadajú policajné zložky všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť v danej lokalite. Je dôležité, aby vodiči prejavovali zvýšenú trpezlivosť, ohľaduplnosť voči ostatným účastníkom premávky a predovšetkým že budú plne rešpektovať pokyny policajtov riadiacich dopravu. Striedavé riadenie premávky jedným pruhom sa uskutoční za plnej pohotovosti policajtov, aby sa zaistila čo najvyššia možná miera bezpečnosti pre všetkých.

Viac info: Orignál príspevok