Uzavretie cesty I/65D pri Martine kvôli demontáži energomosta 1. júna

Obrázok k článku Uzavretie cesty I/65D pri Martine kvôli demontáži energomosta 1. júna

INFO HLAVNE PRE NÁKLADNÉ AUTÁ. ⚠️UPOZORNENIE⚠️ Dňa 01.06.2024 v čase od 05:00 hod. do ukončenia bude podľa potreby úplne uzavretá cesta I/65D - obchvat mesta Martin v mieste križovatky s ul. Langsfeldova z dôvodu demontáže energomosta vedúceho ponad cestu I/65D. Je potrebné, aby sa motoristi riadili pokynmi osôb vykonávajúcich prácu na ceste a prípadne sa danému miestu úplne vyhli a obišli tento úsek od križovatky s ul. Robotnícka cez centrum alebo okolo teplárne (v smere od Žiliny) alebo od križovatky s ul. Na Bystričku cez mesto alebo okolo teplárne (v smere od Koštian nad Turcom) Demontážne práce by mali trvať cca 3 hodiny. 📸 Google mapy

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Dôležité Upozornenie Pre Motoristov a Nákladnú Dopravu

Vážení vodiči, chceli by sme vás informovať o plánovanej uzávere hlavnej dopravnej arteriály v okolí mesta Martin. Dňa 01.06.2024 v ranných hodinách bude z dôvodov demontáže energomosta úplne uzavretá časť cesty I/65D, ktorá zasahuje do obchvatu mesta. Obmedzenie sa týka konkrétne úseku pri križovatke s ul. Langsfeldova. Úplné uzavretie cesty je nevyhnutné na zabezpečenie bezpečnosti motoristov aj pracovníkov pri odstraňovaní konštrukcií nad cestou.

Vyzývame preto všetky dopravné prostriedky, a to najmä nákladnú dopravu, aby v čase uzávery rešpektovali pokyny zamestnancov usmerňujúcich dopravu a aby sa pripravili na možnú potrebu využiť alternatívne trasy. Ako obchádzky odporúčame využiť spojenie cez centrum mesta alebo objazdné cesty v okolí teplárne, podľa vášho smeru jazdy. Prosíme vás o trpezlivosť a pochopenie vzhľadom na to, že celková doba prác by nemala presiahnuť približne 3 hodiny. Vaša bezpečnosť a plynulá doprava sú pre nás prioritou. Ďakujeme za spoluprácu a dodržiavanie dočasných dopravných obmedzení.

Viac info: Orignál príspevok