Malá nehoda na zjazde z D1 pod Dubnou skalou spôsobila kolónu až k Lipovcu

AKTUÁLNE Na zjazde z D1 pod Dubnou skalou sa nedávno stala malá nehoda. Vďaka nej je kolóna už na úrovni obce Lipovec. Pozor na dobrzďovanie v kolóne! #strečnovodiči

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Aktuálna dopravná situácia na zjazde z diaľnice D1 pod Dubnou skalou naznačuje, že nedávno tu došlo k malej nehode. V dôsledku tejto nešťastnej udalosti vznikla dlhá kolóna vozidiel, ktorej koniec sa už nachádza na úrovni obce Lipovec. Vodiči by mali byť mimoriadne opatrní pri približovaní sa k zdržaniu a pripravení na pomalý pohyb.

Zároveň je dôležité, aby si vodiči udržiavali dostatočný bezpečnostný odstup, keďže dochádza k častému spomaľovaniu a zastavovaniu vozidiel v kolóne. Upozornenie na potrebu dobrzďovania v kolóne je kľúčove pre predchádzanie prípadným reťazovým nehodám v dôsledku nečakaného zastavenia prúdu vozidiel. Apelujeme taktiež na #strečnovodiči, teda na vodičov, aby boli vnímaví a dodržiavali pokyny cestnej premávky, aby sa situácia na mieste nehody mohla čo najskôr vyriešiť a obnovil sa normálny pohyb na diaľnici.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno