Tragický začiatok motorkárskej sezóny: Mladý motorkár zahynul na ceste R1

DOČASNÝ PRÍSPEVOK Motorkárska sezóna ešte ani nezačala a už si vyžiadala prvú tohoročnú obeť. Dnes sa na frekventovanej rýchlostnej ceste R1 stala smrteľná dopravná nehoda. Pri Žarnovici prišiel o život mladý motorkár. Okolnosti nehody ešte nie sú známe, ale vodič motorky zrejme stratil nad svojou motorkou kontrolu, pravdepodobne dostal šmyk a osudným sa mu stal náraz do zvodidiel. Vyzývame všetkých nadšencov jednostopých vozidiel, aby jazdili zodpovedne nielen na ceste popod hrad Strečno.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Tragické Správy z Cestných Komunikácií

Dnes sme sa stali svedkami tragickej udalosti, ktorá zasiahla komunitu motoriek ešte pred otvorením ich sezóny. Na frekventovanej rýchlostnej ceste R1 došlo k závažnej dopravnej nehode s fatálnymi následkami. Mladý motorkár tragicky prišiel o život v blízkosti Žarnovice. Súcitíme s rodinou a blízkymi nebohého mladíka, ktorého život sa tak náhle skončil na tomto rušnom úseku cesty. Bezpečnosť na Ceste

V súvislosti s touto udalosťou by sme radi upriamili pozornosť na dôležitosť zodpovedného správania za volantom. Všetkým motorkárom a fanúšikom jednostopých vozidiel by sme chceli pripomenúť, že bezpečná jazda by mala byť prioritou vždy a všade, či už ide o cestu pod hradom Strečno alebo kdekoľvek inde. Vyvarujte sa rizík a buďte vzorom opatrnosti na cestách, aby sme predišli podobným tragédiám.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno