Pozrite si náš projekt na novom sociálnom profile a oslávte s nami Veľkonočné sviatky

Vedeli ste, že nás najnovšie nájdete aj na sociálnej sieti https://www.threads.net/@akojenatomstrecno Nájdete nás aj na Instagram, X (Twitter), Youtube, Pinterest. Náš projekt prevádzkuje vlastnú webovú stránku a aj vlastnú dopravnú aplikáciu pre OS Android a IOS. Všetko, čo robíme robíme pre vašu informovanosť. Prajeme Vám príjemne prežité Veľkonočné sviatky.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Ste na správnej adrese, ak hľadáte najnovšie informácie o našom projekte! K našej rade digitálnych platform pribudla ďalšia veľká novinka – teraz sme dostupní aj na modernej sociálnej sieti threads.net. Preskúmajte našu novú prítomnosť na internete a spojte sa s nami na adrese https://www.threads.net/@akojenatomstrecno, kde sa dozviete viac o našich aktuálnych aktivitách a novinkách. Neprestávame rásť a rozširovať naše komunikačné kanály, aby sme vám prinášali najčerstvejšie informácie.

Našu digitálnu stopu nájdete nielen na spomínanej sociálnej sieti, ale aj na populárnych platformách ako Instagram, Twitter, Youtube a Pinterest. A neostáva to len pri sociálnych sieťach – naša snaha poskytnúť vám ucelené a pohodlné informácie zahŕňa aj vlastnú webovú stránku a dopravnú aplikáciu, ktorá je dostupná pre operačné systémy Android a iOS. Neustále sa snažíme inovovať a poskytovať obsah, ktorý je nielen aktuálny, ale najmä užitočný. Vaša informovanosť je pre nás prioritou. S blížiacim sa Veľkonočným obdobím vám zároveň chceme popriať príjemné prežitie týchto sviatkov plných radosti a pokoja.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno