MAJITELIA VOZIDIEL NA CESTE 1/18 PRI STREČNE ČELIA POKUTÁM ZA PREKROČENIE RÝCHLOSTI

Obrázok k článku MAJITELIA VOZIDIEL NA CESTE 1/18 PRI STREČNE ČELIA POKUTÁM ZA PREKROČENIE RÝCHLOSTI

Je potreba, aby tam boli! Toto hovorí za všetko! MAJITELIA VOZIDIEL DOSTANÚ "POZDRAV" Cesta 1/18 k.ú. Strečno, okr. Žilina Nameraná rýchlosť v úseku dočasne zníženej rýchlosti na 30 km/h. 3️⃣0️⃣ 🚗Majitelia vozidiel budú na základe objektívnej zodpovednosti riešení v správnom konaní.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

MAJITELIA VOZIDIEL DOSTANÚ "POZDRAV" NA CESTE 1/18

Na ceste 1/18 v k.ú. Strečno, ktorá spadá pod okres Žilina, bude pre majiteľov vozidiel pripravený nemilý prekvapenie. V úseku, kde je dočasne znížená rýchlosť na 30 km/h, bola totiž zaznamenaná vyššia rýchlosť niektorých vozidiel. Dopustenie sa takéhoto priestupku nebude bez následkov. Čaká ich totiž správne konanie na základe objektívnej zodpovednosti, čo znamená, že majiteľ vozidla je zodpovedný bez ohľadu na to, kto v tom čase auto šoféroval.

Dôsledky prekročenia dočasne zníženej rýchlosti sú jasné – zodpovednosť za spáchaný priestupok. Majitelia vozidiel, ktorých rýchlosť bola nameraná nad stanovený limit v danom úseku, by mali očakávať upozornenie formou správneho konania. Toto hovorí za všetko: pravidlá cestnej premávky sú nevyhnutné a je potrebné ich dodržiavať, aby boli na cestách zabezpečené bezpečné podmienky pre všetkých užívateľov.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno