HĽADÁ SA SVEDOK NEHODY: Kamión s drevom spôsobil kolíziu áut pri Martine

Obrázok k článku HĽADÁ SA SVEDOK NEHODY: Kamión s drevom spôsobil kolíziu áut pri Martine

VÝZVA O POMOC! Hľadáme s poškodeným vodičom svedka nehody prípade kamerový záznam kamióna s drevom idúcom v smere od Martina v smere do Žiliny približne v čase 15:15, ktorý spôsobil dopravnú nehodu viacerých osobných áut. Najlepší by bol záznam z palubnej kamery, ktorý by nám pomohol určiť EČV vozidla vinníka.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

VÝZVA O POMOC: SVEDKYNE NEHODY POTREBNE

V súvislosti s dopravnou nehodou, ku ktorej došlo v smere od Martina do Žiliny, vyhlasujeme výzvu o pomoc verejnosti. Hľadáme osoby, ktoré boli svedkami udalosti alebo disponujú kamerovým záznamom z miesta činu. Nehoda, ktorá sa stala okolo 15:15 hodiny, bola zapríčinená kamiónom s drevom a viedla k zrážke viacerých osobných vozidiel. Každý, kto má akékoľvek informácie alebo materiály týkajúce sa tejto nehody, je vyzvaný, aby sa prihlásil a poskytol ich.

Zvlášť užitočný by bol akýkoľvek záznam z palubnej kamery, ktorý by nám umožnil identifikovať evidenčné číslo vozidla spôsobujúceho nehodu. Veríme, že s Vašou pomocou dokážeme zistiť potrebné informácie, ktoré privedú k objasneniu celej situácie a pomôžu v odhalení okolností, ktoré viedli k tomuto nešťastiu. Všetky svedectvá a materiály sú nesmierne dôležité pre vyjasnenie tohto prípadu a preto prosíme o Vašu spoluprácu a pomoc v tejto dôležitej záležitosti.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno