Prípravy záchranných prác na ceste I/18 pod hradom Strečno začínajú už dnes večer!

Obrázok k článku Prípravy záchranných prác na ceste I/18 pod hradom Strečno začínajú už dnes večer!

Už dnes večer! Od 20:00 - 08:00 a zajtra od 20:00 - 08:00 začínajú prípravy záchranných prác na 200 metrovom úseku štátnej cesty I/18 pod hradom Strečno. Od dnes bude obmedzený jeden jazdný pruh a v prípade potreby bude premávka zastavovaná v obidvoch smeroch!

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Prípravy Na Záchranné Práce Na Štátnej Ceste

Dôležité upozornenie pre vodičov! Už dnes večer sa začínajú prípravy na záchranné práce na úseku štátnej cesty I/18 pod hradom Strečno. Práce budú prebiehať až do rannej osmy hodiny a pokračovať aj zajtra počas tých istých hodín. Vodiči by mali byť na pozore, pretože v čase od 20:00 do 08:00 bude na tomto 200 metrovom úseku obmedzený jeden jazdný pruh. Okrem toho je možné, že v prípade naliehavých potrieb bude premávka občas zastavovaná v obidvoch smeroch.

Dopravné Obmedzenia

Vodiči by mali zvážiť alternatívne trasy alebo aspoň pridať viac času do svojich plánovaných cestovných itinerárov, vzhľadom na možné spomalenia alebo dočasné zastavenia premávky. Dôrazne odporúčame sledovať aktuálne dopravné informácie a pokyny od príslušných orgánov, aby sa predišlo zbytočným komplikáciám alebo zdržaniam na cestách. Bezpečnosť účastníkov cestnej premávky je prvoradá a spolupráca s orgánmi môže významne prispeť k plynulosti realizácie záchranných prác.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno