Dopravné obmedzenia na ceste I/18 Strečno v dňoch 29.2. až 3.3.2024!

Obrázok k článku Dopravné obmedzenia na ceste I/18 Strečno v dňoch 29.2. až 3.3.2024!

Ešte raz a oficiálne.Počítajte s obmedzeniami! DOPRAVNÉ OBMEDZANIA NA CESTE I/18 STREČNO Na ceste I/18 Strečno sa budú vykonávať práce, počas ktorých sa budú umiestňovať betónové zábrany s ochrannými sieťami. ✅Dňa 29.2.2024 v čase od 19,00 hod. osadenie dočasného dopravného značenia, označujúceho pracovisko (bude sa striekať dočasné vodorovné značenie, max. šírka jazdného v jednom jazdnom smere 3 m) - počas prác môže dôjsť ku krátkodobému obmedzeniu cestnej premávky. ✅Dňa 1.3.2024 od 20,00 hod.(piatok) do 2.3.2024 do 08,00 hod. obmedzenie premávky do jedného jazdného pruhu, doprava na mieste riadená striedavo v jednom jazdnom pruhu. ✅Dňa 2.3.2024(sobota) od 20,00 hod. do 3.3.2024 do 08,00 hod. obmedzenie premávky do jedného jazdného pruhu, doprava na mieste riadená striedavo v jednom jazdnom pruhu. ❌Pri prácach - vykladaní betónových panelov bude na nevyhnutne potrebnú dobu uzatváraná premávka v obidvoch smeroch. 👮Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť, ohľaduplnosť, trpezlivosť a rešpektovanie pokynov polície a oprávnených osôb.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Dopravné obmedzenia na ceste I/18 v Strečne Motoristi sa musia pripraviť na zvýšené dopravné obmedzenia na ceste I/18 Strečno. V súvislosti s prácami na ceste, ktoré budú zahŕňať umiestňovanie betónových zábran spolu s ochrannými sieťami, dochádza k dočasným zmenám v dopravnom režime. Počas osadzovania dočasného dopravného značenia, ktoré bude označovať práce na strečnianskom úseku, sa môžu vodiči stretnúť s krátkodobými obmedzeniami v cestnej premávke a zúžením jazdných pruhov.

Dodržiavanie dopravných predpisov a pokynov Je nesmierne dôležité, aby všetci účastníci cestnej premávky venovali maximálnu pozornosť a boli ohľaduplní k ostatným vodičom i pracovníkom, ktorí sa na údržbe cesty podieľajú. Obmedzenie premávky do jedného jazdného pruhu a riadenie dopravy striedavo v oboch smeroch môže spôsobiť zdržanie, a preto je od vodičov vyžadovaná trpezlivosť. V čase vykladania betónových panelov dočakáme uzatvorenie premávky v obidvoch smeroch, čo si vyžaduje dôsledné sledovanie dopravných značiek a rešpektovanie pokynov polície a oprávnených osôb. Bezpečnosť na cestách je prvoradá, a preto je nevyhnutné dbať na pokyny

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno