Očakávajú sa Doprravné obmedzenia súvisiace s protestom poľnohospodárov na ceste I/18 v Turci

Obrázok k článku Očakávajú sa Doprravné obmedzenia súvisiace s protestom poľnohospodárov na ceste I/18 v Turci

Zdržanie v súvislosti s protestom poľnohospodárov môže zajtra nastať aj na ceste I/18 v Turci a to: - od 09.00 – 12.00 hod., trasa: Žabokreky – Košťany nad Turcom, cesta I/65 – Martin, cesta I/65D – Vrútky, cesta I/18 – Lipovec – Vrútky, cesta I/18 – Sučany, cesta I/18 – Turany – Sučany, cesta I/18 – Martin, mesto – Košťany nad Turcom, cesta I/65 – Žabokreky.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Protest poľnohospodárov a možné dopravné obmedzenia

Dňa zajtra sa môžu vodiči a cestujúci nachádzajúci sa na území Turca stretnúť s výraznými dopravnými obmedzeniami. Tieto zdržania sú priamo spojené s avizovaným protestom poľnohospodárov. Očakávame, že na uvedených cestných ťahoch a v okolitých oblastiach dôjde k obmedzeniam, ktoré môžu spôsobiť predĺženie cestovania alebo ďalšie komplikácie pre všetkých účastníkov cestnej premávky.

Kľúčové lokality a trasy dotknuté protestnými aktivitami zahŕňajú úseky cesty I/18, ktoré prebiehajú cez miesta ako Žabokreky, Košťany nad Turcom, Martin, Vrútky, Lipovec, Sučany a Turany. Vodičom a obyvateľom danej oblasti odporúčame, aby sledovali aktuálne informácie a upravili svoje cestovné plány tak, aby sa, ak je to možné, vyhli vzniku nepredvídaných situácií na ceste a zbytočným komplikáciám.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno