Očakávajte dopravné obmedzenia: Farmári protestujú v Žilinskom kraji, cesty uzavreté

Obrázok k článku Očakávajte dopravné obmedzenia: Farmári protestujú v Žilinskom kraji, cesty uzavreté

🚨🚔🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚔🚨 ℹ️️NFORMÁCIA V SÚVISLOSTI S PROTESTOM FARMÁROVℹ️ 🚜Upozorňujeme širokú verejnosť na obmedzenia v doprave spojené s dnešným protestom farmárov v Žilinskom kraji. 🚜Dolný Kubín: Čas: od 09.00 hod. do 14.00 hod. Obmedzenie: 1.Liesek, 2. Námestovo, 3. Ružomberok a 4. Kraľovany. Farmári sa budú postupne presúvať do Dolného Kubína, kde zaparkujú svoje traktory na ul. M. R. Štefánika a to v úseku od križovatky s cestou I/70 až po ul. Československej Armády– v tomto úseku by mala byť cesta úplne uzatvorená. Po obsadení ulice M. R Štefánika budú traktory parkovať na ceste I/70 pri Národnom fronte a to po obidvoch stranách cesty (parkovanie bude vo vonkajších jazdných pruhoch). Vnútorné jazdné pruhy (bližšie k osi vozovky) budú prejazdné a premávku v danom úseku cesty I/70 budú regulovať policajné hliadky. 🚜Protestná jazda farmárov Martin Čas: 12.00 hod. do 15.00 hod. Trasa: Sklené – Turček – Kremnické Bane – Turček – Turčianske Teplice, Turčiansky Michal – Turček – Kremnické Bane – Turček – Sklené 🚜Žilina: Bez obmedzení. V meste Žilina budú policajné hliadky situáciu monitorovať a v prípade potreby budú reagovať na vzniknuté okolnosti v súvislosti s cestnou premávkou 👮Žiadame účastníkov cestnej premávky pri prechádzaní uvedených úsekov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov polície.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Informácie o Proteste Farmárov a Dopravných Obmedzeniach

Dôležité upozornenie pre verejnosť súvisiace s aktuálnymi dopravnými obmedzeniami je spôsobené protestom farmárov, ktorý sa koná v Žilinskom kraji. Očakávajte zvýšenú dopravnú záťaž a zmeny v premávke v súvislosti s týmto protestom. Občanom radíme, aby si pred cestovaním skontrolovali aktuálne podmienky na cestách a prispôsobili svoje plány situácii. Je potrebné počítať s oneskoreniami a byť pripravení na úseky, kde bude cesta uzatvorená alebo kde bude doprava riadená policajnými hliadkami. Správanie s ohľaduplnosťou a trpezlivosťou, ako aj rešpektovanie pokynov polície, je v tejto situácii kľúčové.

V oblasti mesta Dolný Kubín sa farmári budú postupne presúvať a ich traktory zaparkujú v určených úsekoch, čo povedie k úplnej uzávere na uvedených miestach. Traktory budú taktiež parkovať na ceste I/70 a doprava bude v tomto úseku regulovaná policajnými hliadkami. Zatiaľ čo v meste Žilina nečakáme žiadne obmedzenia, policajné hliadky budú naďalej monitorovať situáciu a zasiahnu, ak to bude potrebné. Znášajte prosím s nami súčasné dopravné obmedzenia a pomôžte udržať plynulosť a bezpe

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno