Zosuv Pôdy Komplikuje Cestu na Šturec medzi Banskou Bystricou a Turčianskym Teplicami

Obrázok k článku Zosuv Pôdy Komplikuje Cestu na Šturec medzi Banskou Bystricou a Turčianskym Teplicami

INFO PRE TRANZIT Najprv Strečno potom diaľnica pri Žiline neskôr cesta na Donovaly a aktuálne Šturec. Cestu medzi Banskou Bystricou a Turčianskym Teplicami aktuálne komplikuje zosuv! 📸 M.Cvenkár

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Dôležité informácie pre vodičov a cestujúcich: Na trasách po Slovensku sa objavujú viaceré ťažkosti, ktoré môžu ovplyvniť vašu cestu.

Zo správ od cestárov vyplýva, že po prvé, vodiči by mali byť obozretní pri prechode cez úsek Strečno, keďže sa môžu stretnúť s rušným dopravným prietokom. Nasleduje diaľnica v okolí mesta Žilina, kde sa tiež možno stretnete s hustým pohybom vozidiel. Ďalej cesta na Donovaly a posledne oblasť Šturec vyžadujú pozornosť vodičov kvôli aktuálnym komplikáciám.

Obzvlášť náročná môže byť situácia na ceste medzi Banskou Bystricou a Turčianskymi Teplicami, kde dochádza k problémom spôsobeným zosuvom pôdy. Táto komplikácia môže spôsobiť značné obmedzenia a predĺženie doby vašej cesty. Vodiči by mali byť preto mimoriadne opatrní a sledovať aktuálne dopravné informácie. Fotografie od M.Cvenkára ilustrujú súčasný stav na cestách a sú dôležitým zdrojom informácií pre všetkých, ktorí sa chystajú na cestu v týchto oblastiach.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno