Veľký kameň spadol na auto pri Strečne, vodička unikla zraneniu

Obrázok k článku Veľký kameň spadol na auto pri Strečne, vodička unikla zraneniu

POZOR NA PADAJÚCE KAMENE: Tam okolo Strečna cesta nebezpečná! O tom, že to tak naozaj je sa presvedčila včera 24.1.2024 v podvečerných hodinách vodička vozidla Suzuki smerujúca od Žiliny na Martin. Pri jazde medzi Domašínskym meandrom a parkoviskom pri pltiach jej náhle spadol veľký kameň na čelné sklo, ktoré prerazil a skončil až v interiéri vozidla. Je naozaj veľkým šťastím, že pri tejto udalosti nedošlo k zraneniu vodičky. Padanie kameňov na cestu pod Strečnom nie je nič neobviklé. V minulosti sa dokonca jedna udalosť, pri ktorej spadol kameň na prechádzajúce auto skončila tragicky. Takže, pri každej jazde treba byť ostražitý a pod Strečnom treba predvídať aj možné padajúce kamene… Vodičku s jej vozidlom sme bezplatne odtiahli do autorizovaného servisu a rozhodli sme sa uverejniť tento príspevok, ako prevenciu pred ďalšími podobnými udalosťami, ktoré nemusia mať taký šťastný koniec, ako táto. Uviedla na sociálnych sietiach dopravná asistenčná služba Pomoc motoristom zo Žiliny.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Upozornenie na Riziko na Ceste: Padajúce Kamene môžu ohroziť Šoférov! Cesta v okolí Strečna je známa svojimi nebezpečenstvami, a to predovšetkým kvôli padajúcim kameňom, ktoré môžu prekvapiť nejedného vodiča. Nedávny prípad, keď veľký kameň spadol na vozidlo jazdiace v tomto úseku, opäť poukázal na tento problém. Vodička, smerujúca v čase incidentu na svojej ceste, prežila šokujúce chvíle, kedy kameň prenikol cez čelné sklo jej auta až do interiéru. Našťastie, v tomto prípade nedošlo k zraneniu, čo môžeme považovať za skutočné šťastie.

Prevencia a Opatrenia: Pomoc Motoristom zasahuje. Časté incidenty s padajúcimi kameňmi v tejto lokalite sú pripomienkou, že treba byť vždy na pozore. Tak ako v minulosti niektoré prípady skončili tragicky, tentokrát sme svedkami šťastného konca. Dopravná asistenčná služba Pomoc motoristom zasiahla a poskytla vodičke bezplatné odtiahnutie vozidla do autorizovaného servisu. Taktiež komunikujú na sociálnych sieťach, aby zvýšili povedomie o nebezpečenstvách tejto oblasti a predišli tak možným ďalším nešťastiam. Súčasťou ich iniciatívy je aj zdieľanie informácií s verejnosťou

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno