Pozvánka do FB skupiny: Aktuálne informácie o prejazdnosti cesty I/18 Dubná skala - Žilina

Obrázok k článku Pozvánka do FB skupiny: Aktuálne informácie o prejazdnosti cesty I/18 Dubná skala - Žilina

Všetkým našim priaznivcom a sledovačom prajeme pohodové Vianočné sviatky. Ani nám sa nevyhýba predvianočná príprava, a tak vám dávame do pozornosti našu FB skupinu, v ktorej si môžete doslova v realtime odovzdať vaše zistenia ohľadom stavu a prejazdnosti cesty I/18 v úseku Dubná skala - Žilina a späť. https://www.facebook.com/groups/184270145413076/?ref=share_group_link

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Vážení priaznivci a sledovači, radi by sme vám zaželali krásne a pohodové Vianočné sviatky. Je to čas, ktorý trávime so svojimi najbližšími a snažíme sa vytvoriť nezabudnuteľné momenty plné radosti a lásky. Naše mysle sú však aj v tomto období naplnené veľkým množstvom príprav, no nesmieme zabúdať na to, čo je najdôležitejšie – navzájom sa podporovať a deliť sa o informácie, ktoré nám všetkým môžu prispieť k lepšiemu prežitiu sviatkov.

Chceme vás pozvať do našej FB skupiny, kde si môžete vzájomne pomáhať a zdieľať informácie ohľadom stavu a prejazdnosti cesty I/18 v úseku Dubná skala - Žilina. Vďaka aktívnej komunite našich členov si môžete byť istí, že budete mať dostupné najnovšie informácie prakticky v "realtime" režime. Pre pripojenie do skupiny navštívte náš Facebook alebo kliknite priamo na poskytnutý link: https://www.facebook.com/groups/184270145413076/?ref=share_group_link. Sme tu pre vás a tešíme sa na vaše príspevky, ktoré pomôžu všetkým pri jazde domov alebo k rodine v tomto zvláštnom období.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno