Veľké sneženie oživuje nádeje na úspešnú sánkovačku v Strečne pri Pamätníku!

Obrázok k článku Veľké sneženie oživuje nádeje na úspešnú sánkovačku v Strečne pri Pamätníku!

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ Poriadne nasnežilo a my dúfame, že sa aj tento rok zopakuje úspešná sánkovačka pod Pamätníkom francúzskych partizánov v Strečne. NEZABUDNITE! UŽ DNES! ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ Ostredok - Strečno držíme vám palce!

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Správy O Víkendových Aktivitách: Sánkovačka Pod Pamätníkom

Zimná radovánka v Strečne: Pozvánka na Sánkovačku

Husté sneženie prináša radosť nielen deťom, ale aj dospelým, ktorí sa tešia na zimné radovánky. Strečno, obec známa svojou malebnou prírodou a historickými pamiatkami, tento rok očakáva opäť veľký záujem o tradičnú sánkovačku. Tento zimný spoločenský podujatie sa uskutoční pod Pamätníkom francúzskych partizánov, ktorý slúži ako pripomienka hrdinstva, ale teraz bude zasvätený aj zábave a smiechu všetkých vekových kategórií.

NEZABUDNITE! Už dnes sa môžete tešiť na vzrušujúcu jazdu na sánkach a užiť si výnimočnú atmosféru zimnej Strečna. Zima je tu práve pre takéto nezabudnuteľné chvíle, a preto Ostredok - Strečno vám drží palce, aby ste si užili každú zákrutu na snehovej dráhe v srdci prírody. Pridajte sa k nám na oslavu zimy a urobte z tohto dňa nezapomenuteľné spomienky.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno