Oprava výtlku pri Dubnej skale spôsobuje kolóny smerom na Vrútky!

Obrázok k článku Oprava výtlku pri Dubnej skale spôsobuje kolóny smerom na Vrútky!

Pri Dubnej skale v smere do Vrútok pri výjazde na diaľnicu, cestári začali opravovať výtlk. Začína sa tvoriť kolóna! #strečnovodiči

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Pri Dubnej skale dochádza momentálne k opravným prácam na cestnej komunikácii v smere do Vrútok, kde cestári začali riešiť problém s výtlkmi na ceste. Tieto nevyhnutné opravy sú dôsledkom opotrebovania vozovky, a aby bola zabezpečená bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky, musia byť poškodené úseky opravené. Práce, ktoré sú vykonávané priamo pri výjazde na diaľnicu, môžu spôsobiť, že premávka nebude tak plynulá ako obvykle.

V súvislosti s opravami sa na uvedenom úseku začína tvoriť kolóna vozidiel. Vodiči by mali byť na tento fakt pripravení a rátať s možným predĺžením času cesty. Je dôležité, aby všetci rešpektovali dopravné značenie a pokyny cestárskych pracovníkov, ktoré sú na mieste pre bezpečnosť a usmernenie premávky. Žiadame #strečnovodiči, aby pristupovali k cestnej situácii s porozumením a trpezlivosťou, keďže tieto opravy sú vykonávané za účelom zabezpečenia lepších podmienok pre všetkých vodičov na cestách.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno