Pozor: Preposielajte Aktuality o Prejazdnosti Cesty I/18 v Úseku Dubná Skala - Strečno - Žilina Iba do Špecializovanej Dopravnej Skupiny!

Všetkým priaznivcom a sledovateľom úseku cesty I/18 v úseku Dubná skala - Strečno - Žilina dávame do pozornosti našu dopravnú skupinu. Vaše novinky ohľadom prejazdnosti daným úsekom smerujte výhradne do nej! Ďakujeme Tím Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis Keď sa toto stane, príčinou je zvyčajne to, že vlastník zdieľal obsah iba s malou skupinou ľudí, zmenil nastavenia, komu sa obsah zobrazuje, alebo bol obsah odstránený.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Vážení priaznivci a sledovatelia úseku cesty I/18 v úseku Dubná skala - Strečno - Žilina, chceli by sme vám priblížiť našu dopravnú skupinu. Táto platforma bola vytvorená s cieľom poskytnúť vám najaktuálnejšie informácie o prejazdnosti tohto dôležitého úseku. Sme tu pre vás, aby sme vás informovali o všetkých novinkách a zmenách, ktoré sa týkajú dopravnej situácie. Snažíme sa byť čo najrýchlejší v informovanosti, preto ak máte nejaké správy o stave tejto cesty, neváhajte ich zdieľať priamo v našej skupine.

Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí prispievajú svojimi informáciami a pomáhajú tak vytvárať spoľahlivý a užitočný verejný dopravný infoservis. Upozornenie: Ak narazíte na situáciu, kde obsah nie je dostupný, je možné, že bol zdieľaný s obmedzenou skupinou ľudí, nastavenia súkromia boli zmenené, alebo bol obsah z akéhokoľvek dôvodu odstránený. Našim cieľom je poskytnúť vám presné a aktuálne informácie, aby vaša cesta prebiehala hladko a bez nečakaných prekvapení. Váš prínos a spätná väzba sú veľmi cenné a za každú z nich vám vopred ďakujeme. S pozdravom, tím za Verejný dopravn

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno