Obrovské Kolóny a Zdržania na Ceste zo Párnicou do Žiliny, Odporúča sa Obchádzka cez Donovaly

Obrázok k článku Obrovské Kolóny a Zdržania na Ceste zo Párnicou do Žiliny, Odporúča sa Obchádzka cez Donovaly

Kolóny a narastajúce zdržanie aj za Párnicou v smere do Žiliny. Vodičom, ktorí nemajú cieľ svojej cesty na severe Slovenska aktuálne odporúčame v Ružomberku odbočiť na Donovaly a pokračovať južnou trasou. Hrozí im aktuálne veľké zdržanie pod hradom Strečno a obchádzkovej trase Párnica - Zázrivá - Terchová.

BETA verzia

AI článok (testovacia prevádzka)

Aktuálne dopravná situácia na severnom Slovensku signalizuje významné komplikácie pre vodičov smerujúcich do Žiliny, najmä kvôli kolónam a zdržaniam, ktoré sa formujú za mestom Párnicou. S týmto zvýšeným rizikom zdržania sa stretávajú vodiči pri pokuse o prechod oblasťou pod hradom Strečno. Z tohto dôvodu sa odporúča, aby vodiči, ktorým cieľom nie je priamo severná časť Slovenska, zvážili alternatívnu trasu.

Odporúčaná obchádzková trasa vedie cez Ružomberok smerom na Donovaly, čo predstavuje južnú alternatívu k pôvodnej ceste. Táto trasa by mala umožniť vodičom vyhnúť sa zdržaniu a pokračovať vo svojej ceste s menšími obmedzeniami. Dopravná situácia v úseku Párnica - Zázrivá - Terchová je momentálne komplikovaná a vyžaduje si pozornosť všetkých účastníkov cestnej premávky, ktorí smerujú do tejto oblasti alebo ňou prechádzajú.

Viac info: Príspevok na FB Akojenatomstrečno